Chorizo cu sos mediteraneean

Pentru două persoane; 20 minute; greutate: 500g.
Chorizo cu sos mediteraneean este o cină delicioasă și ușor de preparat în tabără. Ustensilele de gătit necesare: cană, oală, tigaie.
Acasă: împachetează o cană (250ml) de paste mici și drăguțe într-o pungă cu fermoar (ca de sandwich). Într-o pungă mai mică amestecă o jumătate de cană de ceapa, morcovi și broccoli (deshidratate). Videază vreo 300g de cârnați uscați (eu prefer chorizo). Adaugă-le în punga mare împreuna cu Maggi Mediterranean Meatballs si un pachet de Pizza Sauce de la Leggo.
La cort: Până fierbi cam 1 litru de apa, golește legumele și ceapa într-o cană. Toarnă destulă apă să acopere bine si lasă la rehidratat. În apa care a rămas, pune pastele la fiert 2-3 minute, trage deoparte, pastele se vor înmuia până termini de tăiat cârnații mai mărunt. Rumenește cârnații în tigaie după care adaugă legumele rehidratate, continuând rumenirea nițel. Toarnă apa de pe paste in tigaie, adaugă pizza sauce și conținutul pachetului de Maggi. Fierbe până se îngroașă (vreun minut). Servește in bol peste paste.